6 Şubat 2012 Pazartesi

acil sorun ve ivedi "ÇÖZÜM" çağrısı!..

ÇOK 
ACİL BİR SORUN 
VE;
Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Ankara Üniversitesi Rektörlüğü & Ziraat Fakültesi Dekanlığı'na
DERHAL MÜDAHALE (SORUN ÇÖZME) ÇAĞRISI!..
Ankara Üniversitesi'nin, Esenboğa Yolu Üzeri; Altındağ, Keçiören, Yenimahalle üçgeninde kurulu Ziraat Fakültesi Kampüsü; Aralarından ana artel, otoban ve yoğun seyrüsefer; hızlı araç trafiği akışı olan ağırlıklı geniş "anayolların" geçtiği üç parçalı yerleşim alanında öğrenciler trafik kazası riski, sürekli 'araç çarpma' tehdidi ve bütün "ders ve derslik" geçişlerinde ölümcül tehlike altındalar...
Konuyla ilgili olarak; Okul İdaresine 'öğrenci ve veliler tarafından' yapılan başvurular muhtemelen dikkate alınmamakta veya "sorun yaşanan" geçiş noktalarının "Ankara Büyükşehir Belediyesi" sorumluluk alanında olması nedeniyle kalıcı önlem alınamamakta!..
YETKİLİ, GÖREVLİ VE SORUMLU OLANLAR!..
Kalite Ödüllü Sayın Ankara Valisi'nin, Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin karşı karşıya bulunduğu ve her gün yaşadıkları büyük tehdit, korku ve tehlikenin farkında olup olmadığı konusunda bir bilgi veya ilgi emaresi yok!..
Dolayısıyla; Yukarda içerik ve müdahale, (ÇÖZÜM) aciliyeti açıklanan SORUN'un bütün ayrıntıları ile çözüme ilşkin önerileri içeren çalışma aşağıda: "İlgilenenlerin, ilgililerin ve ilgilenmnek zorunda olanların" değerli ilgi ve bilgilerine sunulmuştur.   
Başta Ankara Valisi Sayın ALAADDİN YÜKSEL;
Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın İ. MELİH GÖKÇEK ve;
Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. CEMAL TALUĞ;
ile değerli ilgilerini esrigememeleri ve konuyu kendi evlâtları nam ve adına sahiplenip özenle takipçi olmaları dileğiyle 'onurlu ve sorumlu' Rektör Yardımcıları Sayın: Prof. Dr. Nilgün HALLORAN, Prof. Dr. N. Yasemin YALIM, Prof. Dr. A. Argun KARACABEY; 
Yaşanan vahim sorun'un birinci dereceden muhatap, muarız ve mes'ulü Ziraaat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK'ın dikkatlerine arz eder:
Vaki sorunun ACİLEN, İVEDİLİKLE ve DERHAL çözümü husununu, sevgili ve değerli öğrencilerimiz adına hassaten arz, önemle rica ve istirham ederiz.
Yasa Bağımlısı, Bilinçolog Galip BARAN, Prof. Dr. İsa KAYACAN ve Prof. Dr. Salih Ziya KONYALI 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder